Spontan kväll

Fredagen blev en störtskön kväll. Först mötte jag upp en vän på stan. Vi gick runt lite innan vi bestämde oss för att äta på en latinamerikansk restaurang. Där satt vi och åt oss proppmätta medan vi pratade och skrattade en massa. Som resultat av en massa skojigheter kom vi på att vi kunde köra till Halmstad för att leta upp killen som min vän haft kontakt med ett tag via nätet, men som hon aldrig träffat.

Vi begav oss hem till henne och en stund senare satt vi i bilen på väg upp mot Halmstad. Det regnade och var mycket trafik. I bilen hade vi Aladdin-choklad och mineralvatten som sällskap. Det kanske är värt o nämna att vi inte hade killens adress eller något.

Efter lite bry hittade vi till slut området han bor på. Av ren tur lyckades vi dessutom hitta hans hus och lägenhet. Resten av kvällen blev totalspontan och skruvad. Skrattade sjukt mycket och kommer nog aldrig att glömma den kvällen. Vi stötte på 10-åringar i mask, strök två killars skjortor hemma hos dem (vi kände inte dem alltså) och hittade även killen vi letade efter.

wow vilken kväll!
Tack finaste vän för ett roligt och fint minne.

Här var vi (de gula o röda husen)! :D
Foto hittad på Google.

Kommentarer
Postat av: Ernio

Hehe vår underbara kväll.. weee=) kramizzzzzzzz

2008-11-02 @ 14:40:55
Postat av: Ernio

Det underbara området.. ohh Gud hoppas han inte hittar hit.. hahaha

2008-11-02 @ 14:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0